2023-01-13
天氣又凍番又係食羊腩煲既時候,今晚同朋友就來位於深水埗蚊蚊豬老火鍋食羊腩煲🐐哩度係任食放題120分鐘,唔同時段由成人$248同$298小童$138同$168有(+1服務費)餐廳裝潢雖然些舊,但座位都大張坐得舒服。一坐低店員好快附上刺身拼盤,仲叫我地快啲食咗先😆再點好野食。望完個餐牌前菜覺得有些嚇親😳因為有(三選一)秋冬限定免費升級我地選了羊腩煲之後可選烤魚同埋雞煲(依倆款可以無限任食)食完再選湯底打邊爐,仲可以轉湯底添😳我真係暫時第一次見火鍋店任轉湯底(只係冇寫價錢既可以任轉湯底)講番個羊腩煲,我平時唔係咁愛吃羊腩煲的,但哩度羊腩真係煮得好軟腍😋仲有吸哂濃汁枝竹好好食,配料馬蹄同冬菇都好入味,基本上依個時候可以用QR code點定蔬菜落個羊腩汁滾住食。食到咁上下店員再送上個靚牛肉打邊爐,不過我地就將牛肉分别落去羊腩煲同烤魚湯汁度,吃落另一種滋味👍烤魚份量真係好大條,勁多配料同埋芫荽,清江魚肉質又唔腥😋仲有第一次見放題甜品係好貴價牌子da dolce雪糕同乳酪,哩個真係好好食🤤店員姐姐見我地食得好滋味🤭仲送多2杯比我地食添😍哩間火鍋店食材都唔錯,咁多野食都可以無限再點,價錢唔算貴,真係最
哩度係任食放題120分鐘,唔同時段由成人$248同$298
小童$138同$168
有(+1服務費)
餐廳裝潢雖然些舊,但座位都大張坐得舒服。
之後可選烤魚同埋雞煲(依倆款可以無限任食)
烤魚份量真係好大條,勁多配料同埋芫荽,清江魚肉質又唔腥😋
哩間火鍋店食材都唔錯,咁多野食都可以無限再點,價錢唔算貴,真係最啱大胃王來食😆