2011-06-06 9 瀏覽
第一次同太太去試,因在下午5點已到達.所以去問可否訂位,一男子身穿全黑制服看似經理人仕出來接待.問及可否訂位?回覆是不設訂位.於是問可否先領號碼籌,之後才回來進餐?此人不禮貌地回應:如果可先比號碼籌,同訂位有咩分別呀!態度之差,從未見過.到下午6點,說服了太太到來進餐,希望食品可能好食呢!當時,有三張卡位,於是要求可否坐卡位.這位似經理的男人回應:不可以,卡位只供應比4人坐.兩人只可坐二人枱或BAR枱.我們坐在二人枱中.叫了一份漢堡餐,一份三文魚安格斯牛排海鮮餐,要求5成熟.其中將海鮮餐之白飯昇級做鐵板炒飯,再加配汁煮波士頓龍蝦.前菜還可以.漢堡餐好一般,白飯話是珍珠飯,同白飯冇分別.鐵板炒飯,冇特別.比一般西炒飯差,不試也吧.汁著波士頓龍蝦,龍蝦冇味,湯好咸.最後先來,三文魚安格斯牛排海鮮餐,枱已經冇位放,WAITER不理一切,是但有位就放下,不會 理會你感受.情形似大排擋一樣.5成熟的安格斯牛排,足有8成熟,又細塊,好硬.三文魚煎得好聲,其他海鮮完全冇味,只是隻蝦有D味.個汁好甜.如有糖尿病,請勿嚐試.此店話是日本人開,我就唔多覺似日本人的要求和質素啦!價錢與質素完全不相符!
第一次同太太去試,因在下午5點已到達.
所以去問可否訂位,一男子身穿全黑制服看似經理人仕出來接待.
問及可否訂位?回覆是不設訂位.
於是問可否先領號碼籌,之後才回來進餐?
到下午6點,說服了太太到來進餐,希望食品可能好食呢!
我們坐在二人枱中.
叫了一份漢堡餐,一份三文魚安格斯牛排海鮮餐,要求5成熟.
其中將海鮮餐之白飯昇級做鐵板炒飯,再加配汁煮波士頓龍蝦.
前菜還可以.
漢堡餐好一般,白飯話是珍珠飯,同白飯冇分別.
鐵板炒飯,冇特別.比一般西炒飯差,不試也吧.
汁著波士頓龍蝦,龍蝦冇味,湯好咸.
5成熟的安格斯牛排,足有8成熟,又細塊,好硬.
此店話是日本人開,我就唔多覺似日本人的要求和質素啦!
價錢與質素完全不相符!
2011-06-06