2015-07-02 1242 瀏覽
今日lunch time走左去試新野。。-- 蟹麵館 set lunch排隊期間,門外確係漂著濃郁的蟹味 我點左蟹肉泡飯 and凍檸茶親愛的點左蟹肉伊麵 and 熱奶茶。湯飯味道中上。 除左蟹以外, 店主係上湯入面都花上心思, 加左小龍蝦調味, 令到上湯更濃更有海鮮味。 另外蟹肉既份量都算多 每一啖飯都可以食到蟹肉。不過因為用左急凍蟹肉, 所以口感一般, 少左鮮味。 伊麵方面, 比湯飯較為失色。 伊麵煮得太耐冇彈牙感, 湯亦冇蟹味。不過, 伊麵比湯飯多左炸腐竹, 雲耳做配料。見議大家試湯飯比較好。Set lunch包左一份pudding. 質感好滑, 味道一般。因為係新店關係, 等餐時間有d耐, 服務都有d甩漏。 如果lunchtime好趕時間,就唔見議啦。
今日lunch time走左去試新野。。

-- 蟹麵館 set lunch

排隊期間,門外確係漂著濃郁的蟹味
我點左蟹肉泡飯 and凍檸茶
親愛的點左蟹肉伊麵 and 熱奶茶。

見議大家試湯飯比較好。

20 分鐘 (堂食)