2017-01-04 470 瀏覽
第一次嚟呢間食放題,主要都係想食佢個團購賣点:原條蒲燒鳗魚!一開始先嚟個刺身,有三文魚、立魚、牡丹蝦、榮螺、帶子等等……我個人覺得牡丹蝦肉質夠鮮甜,又夠大隻,鐘意食生蝦嚟粉丝嚟講可以不断追加,帶子又滑,仲以為刺身食材都咁得,咁其他食品都應該唔差呱。叫咗個放題我必食既炸鷄軟骨佐啤酒啦,因為我只有2人食,都預咗份量少少哋,嚟到連同其他炸物一併用個碗仔奉上。芝麻鷄翼炸得唔係脆,個燒鷄皮可以一試,有少少脆!另外個賣点燒鳗鱼味道尚算合格,如果有一班朋友嚟食,個賣相應該幾壯觀,因為我得2人,所以一碟只有四小件。如果係鐘意食多類型既朋友應該會難滿足到佢哋,冇甜品、冇鍋類,天婦羅選擇少,炒菜類只有一款。總括嚟講我個人認為呢個食肆如果大家要求唔高都可以嚟食一次既。

芝麻鷄翼炸得唔係脆,個燒鷄皮可以一試,有少少脆!

2016-11-27
用餐優惠