2007-07-25
友人極力推薦仲比左vip card我於是去試下有人識講東話,menu有圖有no.環境一般,想像得到,最緊要野食落左單,即送一個洋蔥番茄青瓜紅蘿蔔仲有d粉灑係面既沙拉同薄脆,薄脆上有d洋蔥右係沙拉個d粉狀野..食落咸咸的,夠脆,不錯沙拉也可以!鐵板薄荷烤雞,仲以為有薄荷味好怪,因我唔食薄荷味既野,很好味,上枱時之之聲,熱騰騰,右香!!咖哩蝦睇圖時見係白色好特別(因為menu上d圖野多數係黃,紅色)很好,有少少辣,幾乎唔辣,仲有少少甜,蝦肉大大件無殼,用d 汁食個蒜蓉烤餅更好食,蒜蓉味香,右夠熱,不同平時食淡淡的只有中間先有蒜蓉味!蕃茄雞雖然不滑,但濃郁蕃茄味很開胃仲有個雜菜,不知是甚麼汁,但疏菜無浸到變晒樣,亦很入味...炒飯是附送的,不夠熱,不過主菜夠熱食落都唔覺india beer都可以同嘉士伯差不多第二次食印度野,完全改變第一次食既感覺,原來印度菜可以好好味,但我都唔知呢間係印度東南西北邊種菜,總之就好味啦原來樓下仲有地舖做外賣!
有人識講東話,menu有圖有no.
環境一般,想像得到,最緊要野食
蕃茄雞雖然不滑,但濃郁蕃茄味很開胃
炒飯是附送的,不夠熱,不過主菜夠熱食落都唔覺
india beer都可以同嘉士伯差不多
原來樓下仲有地舖做外賣!