2016-04-03 1281 瀏覽
韓舍變左瀛舍,本來諗住呢度幾個食評都好好,加上佢地同一個集團,估計應該差極有個限度,所以今日就去試下。。。點知 。。中晒伏。。。有熟食同甜品區(同之前韓舍一樣),而落單既款式唔算太多,我地樣樣點左dd,d野黎到,個樣係幾靚,點知食落口就真係好唔ok囉,該熱既又唔熱,個燒雞腎仲未熟血紅色架。。。真係好失望。。而服務就。。。。。部份好好,部份差差地,話說,我地已經食到好飽,突然有個侍應拎左一大碟天婦羅黎,我地就同佢講我地已經食左,之後佢勁黑面勁惡死咁話,係你地點架,天婦羅黎架,我地就話我知係天婦羅,咁唔係我地叫架喎,佢之後就好唔憤氣咁拎起碟天婦羅,厲住我地嬲爆爆咁走,點知佢行左2步自己睇清楚張落單紙,就將碟天婦放左去另一邊一張枱度。。。。佢唔好意思都冇一句,唔緊要,點解仲要好似我地唔岩,想殺人咁制,真係傻眼環境同之前一樣,可能之前有燒烤爐所以唔覺凍,依家轉左做日本野,個冷氣變得好凍,希望佢地留意下,同埋唔知點解佢地開冷氣仲要開風機,又嘈又凍。。。。。好難明價錢同一般放題差唔多,平均2百幾一位,唔算貴,但以呢個價錢,荃灣會有好多比佢優既選擇。我唔會再黎,亦唔推介。

我唔會再黎,亦唔推介。
2016-04-03