2022-10-07 72 瀏覽
又打邊爐☺️ 召集鍾意食魚嘅朋友仔💗 佢三款魚都好高質🥹 我竟然係咁食魚🤣😳 連男朋友仔唔太中意食魚都覺得魚最好食🙈佢會有地瓜條做前菜,仲要有4包shake shake 粉(海苔/麻辣/蕃茄/甘酶)俾你自己揀自己shake☺️ 係等嗰鍋嚟俾我玩下食下係件好事💗 湯底揀咗鴛鴦鍋,椰子雞同花膠雞,我自己覺得椰子雞好入味,花膠好大隻,同佢嘅神奇點係佢湯底嗰啲雞都okay🤔啲嘢食有好多種類,全部都好新鮮,特別係海鮮❤️ 自己去街市都好難自己買得到嘅質素,另外仲要讚下師傅嘅刀工,啲魚切得好簿,所以放入水一陣就食得,同牛差唔多,唔洗驚煮唔熟☺️飲品方面佢有好多唔同嘅冷泡茶同其他罐裝飲品,仲好甜心有嗰熱飲嘅corner,帶屋企人嚟食都唔驚佢哋冇嘢啱飲