2022-02-14
轉角遇到愛…啊唔係,係三文治😂呢間係轉角位既小食店專賣三文治,款式多多,如果有選擇困難症既你應該都要糾結好耐🤪當然唔係想是三文治既心情都可以叫飯或者小食!.勁芫荽餐肉滑蛋三文治 HKD32平時早餐都成日會食餐蛋治, 今次呢個餐肉芫荽蛋治簡直係可以一次過滿足晒Emi三個願望🥰是關Emi最鍾意食芫荽, 簡直係無荽不歡!!!芫荽炒蛋炒得超香超滑, 加上厚厚既餐肉, 如果可以日日食我都願呀😆香蔥芝士鹹牛肉滑蛋三文治 HKD32本來糾結於芋泥同沙爹牛三文治,冇諗過4點去到已經賣曬😭於是揀左呢款人氣必試之一,我同Emi相反唔鍾意芫荽但鍾意蔥,食落好香蔥味,鹹牛肉量都幾多,不過芝士如果可以多d就更好啦!手撕雞(例牌)HKD50手撕雞可以揀秘制麻辣醬或者日式芝麻醬,我地揀左麻辣醬,佢用另一個兜仔裝住,可以自己揀落幾多幾好,唔會好辣,少少麻,食下食下幾上癮🌶️王牌奶茶 套餐+HKD7奶茶用左自家茶底,口感幾滑,而且雖然凍飲但冇冰所以冇比冰溝淡左🧋鮮檸紅茶 套餐+HKD7鮮檸茶個茶底好濃,雖然唔見有一片片既檸檬,但入面都有粒粒檸檬肉,似足茶餐廳飲既凍檸茶呀🍋.大吃大喝地址 |油麻地窩打老道9-11號榮德大厦
勁芫荽餐肉滑蛋三文治 HKD32
香蔥芝士鹹牛肉滑蛋三文治 HKD32