2008-08-24
今晚一行十人七點幾去到,枱面得套餐menu,無其他??唔係...係一路都無比menu我地o者!叫佢先比咋!服務?欠奉!!叫左個$128套餐,包兩個餸,打算叫片皮鴨(加$30),再加$48一鴨兩味.另叫多幾個餸,隔左十分鐘左右,無哂片皮鴨...(唔係嘛?晚市喎!重係七點幾咋喎!無哂?)咁咪叫轉魚了啦!再隔多幾分鐘,另一碟牛仔粒無哂,(吓?又無?)咁佢話有牛柳喎!咁牛柳啦!再隔幾分鐘.牛柳都無了....(咁有乜呢?)侍應話蒸豆腐...(唔係嘛!$68蚊一碟蒸豆腐,鑲金咩!梗係賣唔哂叫我地食啦!)散叫的餐只有兩版紙咁大把,但係乜都無...唯有十個人食五碟餸,大家都好想走架!但係唔食都要比茶芥啦!況且已經來了冬瓜盅.冬瓜盅麻麻地,料唔多.唯一較好食的是提子骨.甜甜地.青蘋果班塊,班塊味道好普通,只是有個蘋果味的汁點(但無青蘋果味!)但都ok啦!我地一行十個人都話: 以後唔會再來幫襯.因為大家都食得唔飽,是次消費只是每人$70,但係只食了五個餸,其中一個蟹粉蒸飯$188,但係隻蟹一D蟹味都無,D飯重有D硬又好肥添!唔通有豬油?抵唔抵食?見仁見智咯!
我地一行十個人都話: 以後唔會再來幫襯.
抵唔抵食?見仁見智咯!