2005-10-23 18 瀏覽
唔覺得係講到咁好.. 當日訂左檯﹐去到先知果日無鵝肝食- 非常失望。。。點解唔係訂檯果時講? 如果鵝肝真係佢地既主打﹐咁不如去City Super 買黎煮唔好令D客失望啦! 中環擺花街買鵝肝都好平好靚架! 即係好似去到KFC你話無雞食咁去到問我地飲咩﹐我話要round 水先﹐佢問我要mineral 定sparkle, 我以為呢D咁既"高級"餐廳無"普通水" serve, 後尾見到佢斟D"普通水"比隔黎檯先知比佢?笨。。無啦啦開左支$40既水service好唔得﹐有個女仔唔知係咪新黎行行企企完全唔知自己做緊乜。每樣野ok完又要返轉頭問多次究竟我地要乜乳豬係ok, 但係夾夾埋埋我好唔鍾意呢度﹐有D失望btw, HSBC credit card 有20% off 既。你唔問佢係唔會講﹐唔好走雞呀!

乳豬係ok, 但係夾夾埋埋我好唔鍾意呢度﹐有D失望