2017-10-02
成日見到呢間餐廳大排長龍,今日終於有口福了。預先訂了檯,所以人齊後等了一陣就可以入座了,入座前要同職員講你要咩湯底以便安排。我們一行六人,冇得一人一鍋,叫了兩個鴛鴦湯底,兩個煲一齊開心share.餐廳座椅尚算闊落,而且抽風系統做得好,沒有平時火鍋店那種煙霧瀰漫的現象,吾會打完邊爐成身味。職員會根據你點的套餐奉上肉類,食完再叫,其他配料就可以去自助吧隨意挑選。我幾鐘意佢呢個自助吧,款式多的是! 疏菜有成十款有多,而且好新鮮! 又有壽司,目測都有成十款。特別推介三文魚壽司,三文魚油脂分佈平均,色澤均勻,大推! 除此之外,自助吧還提供炸物和熱盤。主角的美國牛肉吾錯,如果有多些「雪花」會更好,哈!打得邊爐就括左出去啦,肥牛梗係肥d 好,咩減肥大計都要暫時擱置! 食完一碟侍應都好快再上另外一碟,吾會拖你時間,吾錯! 飲品方面照顧到大人細路的需要,有汽水,有水果沙冰,亦有茶包供應,非常周到。飲飽食醉過後,個肚已經冇位置裝甜品啦,只係食了杯乳酪雪糕😝九十分鐘好快就過,有咁多野食仲要有咁既質素真係估佢吾到! 吾怪得知咁多人排隊啦😏
飲飽食醉過後,個肚已經冇位置裝甜品啦,只係食了杯乳酪雪糕😝