2018-02-05 133 瀏覽
邊行旺中邊掃行是常識吧!我都好耐冇行了,真係多咗好多賣小食嘅店~好似葵廣咁!今次就黎咗呢間杯中物,有超多小食而我就叫咗個瘋味薯條15蚊都算幾平,仲加多10蚊有杯野飲(野飲原價20蚊,只要買任何野食就做到加10蚊有野飲優惠) 我就叫咗水蜜桃益力多~ 先講瘋味薯條望落份量中等,唔記得講可以揀醬,有超多口味今次我就揀咗最普通嘅煙肉芝士味試下先,見到仲有個好特別嘅味叫鬼口水味,唔敢試!佢D醬都幾多,幾乎每條薯條都有醬,唔錯,而煙肉脆粒就可以多D~食落個芝士味唔夠濃,同埋薯條雖然係即炸熱辣辣但都太"林"好似放咗好耐果種 可能可以試下炸完吸下油等乾咗會脆D?而野飲方面都幾好飲但就偏甜而且飲飲下冇咗益力多果個味~ 總呢間店就OK啦下次想試埋炸魚皮加配其他醬汁~
外賣自取