2021-12-31
🍴紅鳳凰口水雞飯60蚊🔥🐥葱花 芝麻 切碎調味 辣醬幾惹味 帶有少少麻辣 無骨既雞肉真係所有位去哂骨 食落除左滑仲啖啖肉 正👍🏻🍴脆皮餃子加6 蚊🔥🥟整得好香脆既餃子 入面熱辣辣 帶 d椰菜同 juicy豬肉 🐷正加6 蚊飲品一杯🍴熱茉香珍珠 原價32 蚊珍珠細粒彈牙 茉香味幾香 感覺幾潤 🍴荔枝梳打 原價32 蚊🧊荔枝味幾香 唔太甜 ok 👍🏻 🍴醋抵黑豚腩飯 66 蚊🐽有紫菜做裝飾 葱花 洋葱 仲有煙韌彈牙既豚腩豬肉 夠哂入味 飯粒夠軟林 食到中段會帶 d醋味 幾開胃 🍴府城蝦條 加6 蚊🦐似蝦卷多 d外皮有 d似腐皮卷有口感 入面既蝦肉同蝦膠彈牙 帶 d類似沙律醬既口感 幾特別🦐 唔錯#蝦條 #餃子 #黑豚肉 #口水雞 #貓Score 平均分 <7.9/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#夢樂園尖沙咀北京道65 至69 號環球商業大廈2 樓 205 至
🍴紅鳳凰口水雞飯60蚊🔥🐥
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#夢樂園
尖沙咀北京道65 至69 號環球商業大廈2 樓 205 至206 室
~~~~~~~~~~~~