2011-03-09
今日專乘行過去訂蛋糕,但服務態度仍是一般,仲買左2個栗子tart $3雖然很mini,但勝在栗子cream非常好味,那些cream較為硬身~所以用膠袋扲返屋企都唔會整到個膠袋痴滿晒cream,食左1-2啖後,發覺中間的cream是軟身,很軟滑?反而係cream外皮係硬的?有趣~可惜個tart底實在整得麻麻 一捧在掌心內,便出現碎烈的情況 是日訂左個栗子蛋糕1磅 俾媽媽 $85因媽愛吃栗子,而呢間麵包店的栗子包很好吃,所以博一博,訂個栗子蛋糕試下~因為見個賣相不錯的隔4日後扲~4日後的12nn去到扲,點知個職員話未有貨wor,又話未到12nn,我就唔信未夠12nn差果幾分鐘個蛋糕真係無得扲lor...而且我望個雪櫃明明見到有,職員又話「呢個蛋糕係切開6份黎賣ga,咁介唔介意要丫?」 當場o晒咀....咁都得囉....當然係100%介意啦唔好講笑 真係火都黎埋呀!咁o既態度都有o既??? 無可能一個生日蛋糕會係由餅店切好左,再插蠟燭上去許願吧???? 幸好當時廚房的師傅聽到,佢話扲緊出黎,係完整的!! 果陣我先笑返, 個賣相不錯,有好多水果,最多係火龍果為主..有3大件水蜜桃~4粒
仲買左2個栗子tart $3
幸好當時廚房的師傅聽到,佢話扲緊出黎,係完整的!! 果陣我先笑返, 個賣相不錯,有好多水果,最多係火龍果為主..有3大件水蜜桃~4粒藍莓,士多啤梨4粒及奇異果+菠蘿!!
但如果有機會再訂蛋糕,1定唔會再去貝嘉,真可惡!!