雖然落住大雨,店內依然坐滿人,我地坐o左最入面,所以唔算好迫今次又試新菜色 吉列豬扒北海道忌薕飯 : 我都有掙扎過試佢好定要返吉列豬扒蛋飯好,結果我冇揀錯,個汁好甜好 creamy ,味道好特別,配吉列豬扒食好得, 味道俾佢 5 分 豬骨湯烏冬 : 個湯幾鮮味,烏冬滑o都o都,叉燒幾入味, 可惜得一塊 三文魚皮下脂肪天婦羅 : 一客有六件,咬開見到入面係一舊三文魚肉+魚皮,不過食到中間覺得偏油,自己又本身怕腥,所以只食左兩件 ( 好蠢o既我以為會有三文魚腩壽司o既味道 ) ,剩低o既男朋友包辦o左,佢冇我咁怕腥,所以覺得ok 蟹籽沙律 : 味道都唔錯,沙律醬比較稀 食物基本上好好,今次樓面一共有四個侍應,人手好足夠,服務幾好 (特別係黑色粗框眼鏡o個位男侍應)等上菜o既時候我又睇o左個menu好幾次,下次又有新o野要試 lu

今次又試新菜色
) ,剩低o既男朋友包辦o左,佢冇我咁怕腥,所以覺得ok
蟹籽沙律 : 味道都唔錯,沙律醬比較稀

o黎個close up
三文魚皮下脂肪天婦羅