2006-01-27 5 瀏覽
2006/1/21今日同班舊朋友黎呢樹聚舊,估唔到我朋友都識選呢度,因為佢話上次黎呢食晚飯見ok所以就黎過朋友響早幾日已經book左位,原本plan食晚飯,不過最後confirm order個陣要返打邊爐,因為一班人圍埋打邊爐開心d﹗今次唔試蕃茄湯(我唔多鐘意=.=),經nice nice待應提醒先知道各款湯底都可以雙併^^所以我地要左野菌湯同魚湯野菌湯一般,比較濃,反而魚湯白雪雪的,滾過既野食仲好食,又唔'流'5個人叫左16碟野,哈哈﹗超多﹗不過係分前後三次叫,除左我以外另外四人都係第一次響譚魚頭打邊爐,A朋友食完一個水晶叉燒包後立即愛上,話真係好好食(yeah!!)最後埋單每人都係140,非常抵,我地叫象拔'pong'﹑帶子片(超正!!好好食)﹑肥牛(冇乜肥膏架,我都食左唔少^^)﹑水晶叉燒包﹑蝦呀咁.......140真係好抵,下次再多d人就可以再平d,哈哈﹗服務方面,個亞叔待應都ok呀,開頭叫野既時候我地問乜都答乜,唔嫌我地煩,不過佢走左之後就真係有d叫天不應了(汗汗),anyway都過得去﹗(比我上次黎好少少啦)近來佢攪promo呀,食100送100,不過要等下次先用得,我地
2006/1/21

近來佢攪promo呀,食100送100,不過要等下次先用得,我地食左700回贈700,下次大家話要去過咁話呀^___^

PS,我見議大家去之前book位,今次個排位好靚,每木台旁邊都放個lcd仔電視,唔錯呀!!