太和係成日來嘅地方🤣🤣今日做完嘢就同骨友來呢間試食啦!一睇到個餐牌就俾藍色嘅飯吸引咗!原來係藍蝶花椰漿飯😆😆😆佢仲配有三款餸,即刻試試佢先!餸菜方面簡咗牛串燒,豬串!再加埋雞翼!每款醬汁都好濃厚!沙嗲味重,仲要食到有花生碎!肉質彈牙,食落口啖啖肉味!最欣賞個飯!藍得來好靚😆😆當然椰漿味好夠,夠香!蝦卷+春卷😆兩樣都好香口!蝦卷口感實淨,彈牙!而且炸至金黃色~春卷內餡係芋泥!記得要點醬先好食啊!大大份軟殼蟹火山包一上到來真係嚇親,估唔到咁大份!原隻軟殼蟹沾滿咖喱醬!包焗至脆口!而且有撈埋碎蛋~口感Creamy!除咗軟殼蟹之外仲有青口 ,蜆同大蝦!名符其實嘅海鮮宴😆馬拉盞通菜!每次去食新加坡或泰國嘢都必點!炒得剛好唔會太林!而且有啲炸蒜喺面,增加口感最後飲返杯恐龍美碌!飽曬!上面嘅粉末有粗質嘅口感!有種去咗旅行嘅感覺!
太和係成日來嘅地方🤣🤣今日做完嘢就同骨友來呢間試食啦!

蝦卷+春卷😆

大大份軟殼蟹火山包
除咗軟殼蟹之外仲有青口 ,蜆同大蝦!名符其實嘅海鮮宴😆

馬拉盞通菜!