2019-02-16 335 瀏覽
星期日晚,和家人黎了吉之島晚飯,媽咪一向喜歡吃壽司,市面又其實好多壽司店,成行成市,但媽咪話佢鐘意板長多些,覺得店的壽司上碟時仲係暖!咁我都認同既!老公方面,板長可能始終價位不算便宜,他就話覺得元氣或其他店會好些。不過是晚最緊要揀媽咪鐘意的,於是好早我地就走左去攞飛,唔駛排就有位!(如果想係吉之島晚飯時唔駛排隊,的確6點3就好預備攞飛入座!)講番板長,一年幫襯唔多,一排冇黎,發現依家餐牌多了壽司set,可能1x件壽司收番百零蚊,三色拼盤set也多左!可能餐廳覺得要經濟實惠,令人有多人些預算吧!我地是晚叫了一個set!就如下圖menu:實物黎到,影張相比較下先:我地就係叫左全部都係三文魚🍣!有燒,有刺身,呢個set唔錯,抵叫!另外,我地散叫左下邊既壽司:熟食方面仲叫埋炸軟売蟹,同埋玉子燒,上碟夠熱,味道很好!咁耐冇黎板長,似乎都仲keep到水準!最後,等我都上載番店內環境先,算光暗適中!

我地是晚叫了一個set!就如下圖menu:

實物黎到,影張相比較下先:

另外,我地散叫左下邊既壽司

最後,等我都上載番店內環境先,算光暗適中!