2020-06-05
之前見呢間都唔少人排隊食,鑑於最近疫情,啲人少咗去食,同埋門口見到有個二人餐都幾抵食,所以都想去食一食佢😆呢間可以用qr code落單,都幾方便👍🏻,咁最後就揀咗$318既二人餐有total 9樣items,再加兩款 tapas小食,都應該夠哂了😳特濃南瓜忌廉湯南瓜甜味好明顯,而且又好creamy,熱度啱啱好,如果加個多士就應該perfect (不過冇嗌😭)雞肉凱撒沙律呢個係凍食,啲沙律菜好清新爽脆,加埋啲醬汁甜甜酸酸,感覺唔錯蒜味芝士雞翼面頭有啲芝士碎,應該幾有趣,隻雞翼都炸得好香脆,夠哂滋味😋意大利香蒜蝦 Mac & cheese呢個真係好食,入面啲cheese同啲通心粉融為一體,味道香濃🤤,再加啲炸蒜喺面,味道夠哂霸道,一個人食就有啲膩,兩個人就perfect 美式辣肉腸pizza呢個pizza望似簡單,一塊薄餅再搽番茄醬,芝士同加幾塊辣肉腸,酸得嚟又帶少少辣調和吓,不過要襯熱食,先食到佢好食之處😙😙炸雞($18) & 炸雞肉嫩多汁,比想像中出色,$18絕對抵俾炸魷魚圈($28)魷魚圈唔難咬,加埋個他他醬,兩者非常合拍另外仲有個甜品tiramisu送!呢次食得好滿意,期待下次再食
特濃南瓜忌廉湯
雞肉凱撒沙律
蒜味芝士雞翼
面頭有啲芝士碎,應該幾有趣,隻雞翼都炸得好香脆,夠哂滋味😋
意大利香蒜蝦 Mac & cheese
美式辣肉腸pizza
炸雞($18) &
炸雞肉嫩多汁,比想像中出色,$18絕對抵俾
炸魷魚圈($28)
魷魚圈唔難咬,加埋個他他醬,兩者非常合拍
另外仲有個甜品tiramisu送!
呢次食得好滿意,期待下次再食佢😳😳