2020-07-22 398 瀏覽
諗住去食tea 行行吓路過見到呢間糖宮 少少印象記得係手足就入咗去懲罰💛嗌咗兩個tea set一個係朱古力心太軟配兩球雪糕 雪糕食得出係自家製 真係唔似街邊買?感覺上係啦 心太軟好澎湃🤤唔會太甜食完都唔膩 同埋用兩個兜裝幾貼心 啲融咗啲雪糕同啲朱古力醬都唔會瀉哂跟住另一個就芒果窩夫配雪糕 啲芒果好鬼死甜🥴芒果雪糕同樣似係自家製😗窩夫真心好脆 加埋糖霜同朱古力醬就正🤤Set有配嘢飲 一個菠椰菠蘿汁同一個芒果汁 前者唔記得映☹️但幾好飲 可惜有啲啲菠蘿榨 芒果汁好正 有好多果肉 一飲都覺得係自家製😌見住佢自稱用心製作真係冇講錯 好多食得出係自家製所以幾驚喜 忍唔住千年一次寫吓食評 樓面唔係好多人 但幾個人都勁nice笑笑口咁 好識同客傾計仲好貼心 任我哋加朱古力醬呀 又俾個全新特登買嘅口罩套我哋 間舖嘅樓上仲好似養咗貓貓😂不過好可惜佢哋以前嘅招牌香蕉心太軟已經冇再做🥺可能星期一至五所以比較少人啲 要大大力懲罰😚
嗌咗兩個tea set
朱古力心太軟伴兩球雪糕