2017-07-28
因為朋友食過一次!覺得正就帶埋我呢個為食鬼去食...近期愛上既烤魚同不嬲都周圍搵好食雞煲既我去食啦!一試就愛上左!一個星期食最少一次!仲知道佢地新開張配料都有58折!而家都仲做緊希望keep住做就好啦! 就算我地飲埋啤酒每次每人都係大概250-300左右!次次都一定叫個牛頸脊食!同埋佢個墨魚滑或蝦滑都好好食!有一次食過兩溝!口感係幾特別!但個人不太喜歡講返佢個雞煲!佢有個叫蝦、蜆雞煲我最鐘意食佢個蝦D蝦又新鮮又吸晒d味!個主角雞煲唔洗講啦!但我個人建議之後加水好過加湯!雖然知道雞煲係惹味!但年紀大都唔可以食太濃味!個麻辣烤魚層皮煎到脆卜卜!連平時唔食魚皮既我都爭住食一樣建議之後加水啦!老闆介紹豉油、蔥、蒜碟野要加麻油!仲叫我加多d先好食!平時重口味既我...試左又返唔到轉頭啦!至於服務方面新開張應該大部分都係新人!但見到佢地好有心去盡量滿足客人!始終次次去都爆場!見到都比較忙既!有待改進啦!給力!而家好小好味雞煲!我覺得值得推薦比朋友黎食係怕無位啫
而家好小好味雞煲!我覺得值得推薦比朋友黎食係怕無位啫