2020-06-03 1751 瀏覽
五月份真係好多同事生日,其實都仲未同佢哋食晒飯,唔緊要啦,有拖冇欠🤪今晚三個請一個嚟到依間尖沙咀嘅肚餓了,預先book位6:30,我同肥仔準時到達,天口咁熱梗係第一時間叫住兩杯啤酒等嗰兩個女人啦🍻啱啱飲咗一啖,另外兩個女人就嚟到,可以叫嘢食🥳🥳🥳室內環境手工啤酒非常有特色😎佢兩個未坐低我已經飲緊啤酒🍻燒韭菜,其實佢嘅味道介乎於大陸燒烤跟日本燒烤之間,冇大陸嗰啲咁從未,所以都幾啱香港人😋其實我都唔記得以前係乜嘢,好似係燒雞肉, Juice🤩豬頸肉燒到啱啱好,中間仲有少少粉紅,但係熟晒嘅冇問題,送啤酒一流🥰其實我唔係好食鰻魚,應該話唔會特登叫黎食,但係依條燒鰻魚真係好好味😧餃子雞翼,當然裏面唔係有隻餃子喺度啦,佢係入面釀咗餃子嘅餡料,野味、飽肚🤗扇貝,我覺得蒜蓉比扇貝更好味😝燒茄子,同大陸嗰啲好唔同,你會見到上面全部都係炸蒜蓉,唔知大陸嗰啲蒜蓉辣椒蔥花,各有特色😄炭燒黑臀肉,不過不失😚燒金菇牛肉卷,同我媽咪整嘅差唔多🤣其實唔算貴,係我哋飲咗九杯啤酒,如果唔飲啤酒其實每人都係兩三百,尖沙嘴區算係抵食😜😜
啱啱飲咗一啖,另外兩個女人就嚟到,可以叫嘢食🥳🥳🥳

室內環境手工啤酒非常有特色😎

啤酒

佢兩個未坐低我已經飲緊啤酒🍻

燒韭菜

燒雞肉

其實我都唔記得以前係乜嘢,好似係燒雞肉, Juice🤩

豬頸肉

原條燒鰻魚

香燒餃子雞翼

扇貝

扇貝,我覺得蒜蓉比扇貝更好味😝

燒茄子

燒黑豚肉

炭燒黑臀肉,不過不失😚

金菇牛肉卷

燒金菇牛肉卷,同我媽咪整嘅差唔多🤣

2020-05-26
生日