太耐冇撐枱腳,今日決定去食好野,帶咗老公過嚟鋸扒。又要浪漫,又要平平哋,揀咗呢一間top blade!!! 性價比超高!除咗環境幾有氣氛,同有少少浪漫之外🤪 食物質素都唔差!我老公唔食牛,所以叫咗呢個西班牙黑毛豬豬羽毛,二百零蚊都算幾大塊,黑毛豬嘅油份分布好好,佢揀選嘅係豬肩部份,算幾好食既部分!老婆話食完呢個都飽,所以覺得份量啱啱好~我叫平鐵牛扒,太耐冇据,好想試,生熟程度拿捏得唔錯,唔會太銀👍🏻👍🏻 老婆話呢度沙律都好味,點左個特別小小嘅藜麥沙律,佢見到健康野就好興奮,話份量好多好開心🥳而我就真係炸薯條加番茄濃湯啦✌🏻✌🏻 個湯好有質素,好濃郁,番茄味好重😍 又香又原味,感覺少味精🤤我哋仲配左兩杯特調🤤 撐枱腳又點少得要cheers下呢😆😎

我哋仲配左兩杯特調🤤 撐枱腳又點少得要cheers下呢😆😎