2022-07-14
兩公婆都唔知食乜。🤷♂️🤷♀️見到大埔呢間嘅放題又有燒烤又有邊爐,一於入去試一試。入到去食物嘅種類都真係好多😍🥰,嘢飲亦都多,搞到我有啲選擇障礙。老公鍾意食燒烤,佢攞咗啲肥牛,黑椒牛扒,雞軟骨,同一口牛。佢食到津津有味就知道啲嘢食質素應該係唔差😁,我自己就比較鍾意打邊爐,所以就叫咗個清湯同沙嗲嘅鴛鴦湯底。個湯底都幾濃郁,沙嗲味唔太重,啱啱好。我都攞咗啲肥牛都好新鮮。肥瘦適中。😍😁仲有好多瓜瓜菜菜,啲髀菇係我食過嘅最好嘅。爽脆,新鮮,味道鮮美。 粟米同豆好甜,食起來就好似啱啱由農場摘嘅一樣。 ,翠玉瓜又爽又大又多汁,真係大滿足。😍睇見老公不停攞一口牛,肥牛仲有啲煙肉,就知呢度真係可以滿足到佢嘅食慾。呢度價錢又抵又可以滿足我哋各有所需。絕對值得推介。👍👍