2021-11-06
上年好似都有食過lockeroom 油麻地既餐廳,之後足球fans表示要去再食,今次試下佢新開既速食店,餐牌食物價錢相宜幾抵食,兩個人由小食主菜西湯到甜品飲品都係$300有找。餐湯忌廉湯是自助無限refill 的,都幾好飲 refill左兩次,唔太膩。Salted eggs wings $40重口之選,脆身得黎蛋黃既份量好足夠 Lobster white truffle spaghetti $108呢個價錢有半隻龍蝦食都無得輸,份量都幾多我諗一個女仔就食唔哂,意粉唔會太軟身Shrimp paste burger $68手打蝦堡幾不錯Chocolate cake $40呢個真心濃郁!好食過普遍cafe lol sad but trueOrange splash $29呢個價錢,份量好足而且味道中上,同埋速度都好快,幾岩想快快地食個西餐既都市人。—————————————————Lockeroom Express (佐敦)佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖—————————————————
Salted eggs wings $40
重口之選,脆身得黎蛋黃既份量好足夠
Shrimp paste burger $68
手打蝦堡幾不錯
Chocolate cake $40
Orange splash $29
—————————————————
Lockeroom Express (佐敦)
佐敦彌敦道216-228號恒豐中心低層地下16號舖
—————————————————