2021-04-17
.平時打邊爐就食得多 今次黎旺角食串串鍋😋其實係類似打邊爐 不過有啲食材會用串串既形式更方便食用 又唔怕啲火鍋料沉左底搵唔到係邊😂.星期六午市黎 88蚊一位任食仲免加一 見到其他食評話有加一同食肉類要另外收費 但我地又無啊 真正88蚊一位任食 仲要食120分鐘!.我地揀左藥膳胡椒豬肚湯🍲 個湯都幾足料 酸酸地好開胃 而且有花膠係入面 女士養顏之選❤️食材種類都唔少 有大大隻既雞翼 金菇肥牛 魷魚 長蟹柳 各種菜類丸類餃子等等 款式應有盡有 就算同朋友一路傾計一路慢慢食都無問題~.雞翼真係好大隻 啖啖肉 第一次打邊爐係煮雞翼😂好特別 配藥膳胡椒豬肚湯又幾夾😍店員都好好又細心 見我地個火細左少少都會主動換gas👍🏻下次一定會再幫襯
更方便食用 又唔怕啲火鍋料沉左底搵唔到係邊😂