2024-03-04
聽開K-Pop嘅人通常都好鍾意食韓國嘢,尖沙咀就出名多韓國餐廳任君選擇。上星期同friend去咗諾士佛台嘅啤啤Bear韓國包車,上到去已經俾佢啲裝修驚艶到,好cyber y2k嘅感覺,淨係打卡都有排打,very ig-able!舖頭裏邊一直播住kpop,好有feel❤️🔥用手機落單,基本上咩都有得食,炸雞、燒烤、麵、煎蛋捲,送酒一流!我地一行二人叫咗辣炒小章魚五花肉、芝士吞拿魚蛋卷、招牌炸豬腳、甜米露。一坐底上泡菜是基本吧,跟住就有新鮮熱辣辣章魚五花肉,其實唔算好辣,炒得幾入味,仲有椰菜,份量好足。芝士吞拿魚蛋卷超級巨型,切開即刻見到芝士拉絲,應該無人會唔中意食。最後上枱係招牌炸豬腳,配咗生菜俾係包住一齊食,仲有辣醬同介末醬。豬腳炸到超脆,肥瘦肉分佈適中。我哋一致認為呢個最好食!埋單人均二至三百蚊,食得飽環境又正,下次會再嚟飲酒🍻
埋單人均二至三百蚊,食得飽環境又正,下次會再嚟飲酒🍻