今日難得放假,約咗朋友出嚟聚一聚,但見平時啲餐廳成日趕人走,咁好彩俾我搵到依間Cafe,環境好闊落,仲要地方好就腳,喺地鐵站油麻地站一出就到,好快就黎到😛重點係依間餐廳唔會趕人走,有好多boardgames,同朋友一路食嘢、一路吹水一路玩game過咗悠閒既一日😙而且嘢食出奇地好味omg😍餐牌種類好豐富,有burger、面類、嘢飲、甜品,我哋三點嚟有setMenu可以叫👍🏻⭐️黑椒手打牛肉芝士漢堡配薯條比我想像中大份好多, burger勁足料!有洋蔥、芝士、漢堡肉,漢堡肉係餐廳手打,食落去勁香勁有口感😍而薯條一啲都唔油,脆卜卜🤟🏻⭐️海鮮卡邦尼意粉依個勁推介呀😙意粉好彈牙,個汁先係精華!好香好濃嘅芝士,食落去啲芝士仲可以拉絲,同酒店食嘅一樣質素,必食推介!!!⭐️跟餐:椰汁斑蘭蛋糕、焦糖奶茶、芒果百香果紅茶椰汁斑蘭蛋糕好高質,好香斑蘭味😙二嘢飲都發揮得好好,最鍾意係芒果百香果紅茶,好Fresh仲要有果肉,超滿意嘅一餐🥰

⭐️黑椒手打牛肉芝士漢堡配薯條

⭐️海鮮卡邦尼意粉

⭐️跟餐:椰汁斑蘭蛋糕、焦糖奶茶、芒果百香果紅茶