2008-02-22
初九o個日約埋一班friend 諗住入元朗食田中,點知佢初十先開, 所以就去左之前友人向我介紹既一番。係我地等既其間, 有好多人買外買, 又有好多人係到等最勁係門口個職員, 勁多人問佢野, 我覺得佢都幾大壓力,不過佢都從容不迫, d 客投訴等好耐, 佢都好心平氣和咁解釋, 只不過係佢好似唔識笑等左大概一個鐘, 終於有得食叫左三文魚sashimi, 蟹子沙律, 北寄貝sushi, 螺肉sushi, 鰻魚sushi, 軟殼蟹sushi, 天婦羅,加州卷三文魚sashimi 都幾好味, 不過蟹子沙律佔大部分都係青瓜絲, 蟹子+粟米就放面, 不過$28,差唔多la另鰻魚sushi都幾好味, 條鰻魚好大條, 長過舊飯好多,天婦羅好好味, 唔會好油膩, d 蝦好彈牙, 冬菇好鮮味, 好食過我知前係帝x 酒店食個d加州卷同北寄貝就麻麻不過我冇叫其他魚生sushi, 所以就唔能夠話d 魚生好細鐘唔鐘意食就要睇下你係咪好唔鐘意咁多飯,但個人認為值得一試, 佢開6:00pm-11:00pm不過唔好預期佢d 職員既態度好好, 因為佢地都好似唔係好識笑咁, 不過係抵食lor
點知佢初十先開, 所以就去左之前友人向我介紹既一番。
係我地等既其間, 有好多人買外買, 又有好多人係到等
等左大概一個鐘, 終於有得食
另鰻魚sushi都幾好味, 條鰻魚好大條, 長過舊飯好多,
加州卷同北寄貝就麻麻
不過我冇叫其他魚生sushi, 所以就唔能夠話d 魚生好細
鐘唔鐘意食就要睇下你係咪好唔鐘意咁多飯,
但個人認為值得一試, 佢開6:00pm-11:00pm