2011-03-22 42 瀏覽
今日放學同d同學一齊晚飯, 一行四人去尖咀盛八晚飯Book左7點, 我地早左到老馮門口唔要有侍應, 次次黎親都係咁, 行到入去見倒待應一樣唔理我地行到一大半, 有侍應叫我地出返去門口對資料, 不知所謂, 佢地應該拎入黎同我對資料十次黎親, 十次門口都冇人, 不知所謂我地散叫野食, 叫左鹽燒厚切牛舌. 汁燒牛肋骨肉, 味僧豬頸肉, 柚子胡椒雞腿肉, 唔知咩野味牛胸, 特色沙律, 和牛炒飯, 一之藏拉面, 仲有一個青瓜鹽燒厚切牛舌: 厚切冇咁好食, 冇入口溶o既感覺, 都係食返普通比較好食汁燒牛肋骨肉: 推介食物味僧豬頸肉: 印象中係好爽口, 味道冇留下特別印象柚子胡椒雞腿肉: 食唔倒柚子味道, 雞腿肉嫩唔知咩野味牛胸: 完全冇留下任何印象特色沙律: 又再一次食, 依然新鮮, 好食和牛炒飯: 和牛切到丁咁細粒, 唔講唔知係和牛, 個飯炒得好, 唔油膩一之藏拉面: 之前都食過, 勁多蔥, 咁蔥味唔夠新鮮, 冇咩味, 湯比較咸青瓜: 好爽口, 醬汁調味做得好總括, d肉調味唔夠, 以前好食好多沙律係唯一冇變o既食物, 味道依舊埋單$700, 四個人, 算平, 所以要求都唔好咁高
今日放學同d同學一齊晚飯, 一行四人去尖咀盛八晚飯
Book左7點, 我地早左到
十次黎親, 十次門口都冇人, 不知所謂

, 特色沙律, 和牛炒飯, 一之藏拉面, 仲有一個青瓜

汁燒牛肋骨肉: 推介食物
味僧豬頸肉: 印象中係好爽口, 味道冇留下特別印象
柚子胡椒雞腿肉: 食唔倒柚子味道, 雞腿肉嫩
唔知咩野味牛胸: 完全冇留下任何印象
特色沙律: 又再一次食, 依然新鮮, 好食
青瓜: 好爽口, 醬汁調味做得好

總括, d肉調味唔夠, 以前好食好多
沙律係唯一冇變o既食物, 味道依舊
埋單$700, 四個人, 算平, 所以要求都唔好咁高

2011-03-20