2008-02-11 21 瀏覽
公司黎緊一年會加人工, 呢個咁開心既時刻值得慶祝!又咁岩抽獎抽中免費戲飛, 一於就出去食啦~~其實旺角仲有其他選擇之地, 但偏偏黎呢度食既原因係因為我同阿D以前黎過呢間! 咪當緬懷過去就入去啦.由於去到時間尚早, 一入到就已經有位. 好快咁揀左餐單上既食物, 5分鐘後黎左餐湯同包. 餐湯淡如水, 任我加幾多PEPPER都係一樣. 餐包相比下好好多, 至少係軟熟. 20分鐘後, 主餐仲未黎到, 我倆以前人多上唔切;眼見隔離幾台遲我地落ORDER都陸續已經上菜, 有台仲食完埋單添! 知道情況不尋常, 即刻追問下原來漏左單!! 侍應話即刻去落, 好!, 就由得佢. 15分鐘後, 仲未見到主菜, 又去追問另一位侍應. 該位侍應我問完佢轉個頭又唔記得. 最後再追問一位主管, 佢又話"跟緊啦" 終於等了一個鐘, 我倆既牛排餐才出現.味道如何, 唔講啦, 反正都係一肚氣.環境如何, 咪又係一樣黑媽媽, 駁你有小強陪食飯都睇唔到嘛.
公司黎緊一年會加人工, 呢個咁開心既時刻值得慶祝!
又咁岩抽獎抽中免費戲飛, 一於就出去食啦~~

味道如何, 唔講啦, 反正都係一肚氣.