2004-08-01 8 瀏覽
今日同囝囝老婆心血來潮走左去lamma island食野, 點知傻下傻下,明明之前想去食豆腐花先,跟住返轉頭食B & B既羊扒或者Pizza Milano既意粉, 但點知未開門, 走左去好多人既舢舨(唔記得睇食評, 所以又中招)我叫左三個, 海鮮炒飯, 紫菜海鮮湯同翡翠牛肉-即西蘭花牛肉,我先講服務質數, 得一個皮膚黝黑的男仔比較主動, 其他的閃得就閃, 其中一個叫Terry, 竟然將客人吃完的垃圾倒出海邊, 再將布反轉再用, 叫佢沖茶就閃人, 一味叫人食瀨尿蝦(16蚊一兩), 講返d, 牛肉好咸, 海鮮炒飯d蝦唔熟, 但算足料, 個湯有d喜出望外, 竟然無魚骨(因全用魚頭)埋單205蚊(已加一)有d唔值, 個口好乾, 下次咪攪我~~~~~~~服務3分(其中2分係比黑仔)環境5分(無敵大海景)味道3分(好咸)抵食2分,乾淨3分(d垃圾倒出海邊,所以冇垃圾)