2019-12-19 89 瀏覽
🐣日本直送雞蛋卡邦尼意粉 $98.平時唔過海嘅我去開信和攞hottoys就順便係旺角食埋飯,揀左係朗豪坊入面嘅日本過江龍🇯🇵出奇地完全唔洗等位🤣個sauce唔會太膩,相對忌廉同芝士係比較輕手,但味道都可以👌🏻Bacon同雜菌都幾多,值得一讚係隻蛋黃好香蛋味,撈勻黎食麵條更滑溜!可惜嘅係上枱已經係微溫,熱辣辣會更好!.☕️香料薑糖牛奶咖啡 $58 🍵諾曼第水果茶 $58朋友揀咖啡嘅牛奶幾香滑,帶有淡淡薑味同微微玉桂味,兩樣我都唔太鍾意不過飲落都接受到😆我自己就揀左水果茶諗住清D留肚試pancake,味道酸酸甜甜,幾重蘋果味🍎.🥞焦糖梳乎厘班戟 $138.空氣感唔算重,厚實得黎都幾軟熟,食食下都有飽肚感~富蛋香同奶香🐣焦糖漿比較甜,少蘸就好夠味,而且味道同果仁都幾夾~不過我都係prefer撈cream食😆👌🏻.🍫黑朱古力風味香蕉班戟 $148.懶係個應節就試下呢個christmas special😜見到佢個士多啤梨聖誕老人好QQ🎅🏻🍓已經食到有D飽嘅關係,見到呢款用70%黑朱古力整嘅pancake咁厚實又咁濃郁有D淆底!不過味道係可以嘅,唔會太甜👌🏻配返雜苺醬酸酸地中和返滯膩感!不過都係食唔
🐣日本直送雞蛋卡邦尼意粉 $98

☕️香料薑糖牛奶咖啡 $58 🍵諾曼第水果茶 $58

🥞焦糖梳乎厘班戟 $138

🍫黑朱古力風味香蕉班戟 $148
懶係個應節就試下呢個christmas special😜見到佢個士多啤梨聖誕老人好QQ🎅🏻🍓已經食到有D飽嘅關係,見到呢款用70%黑朱古力整嘅pancake咁厚實又咁濃郁有D淆底!不過味道係可以嘅,唔會太甜👌🏻配返雜苺醬酸酸地中和返滯膩感!不過都係食唔晒🤭下次想試兩款要三個人share先得!