餐廳: 大快活
資訊:

2023-09-02 77 瀏覽
話說今日打風打算落去大快活 食個早餐去到非常多人點咗個外賣 都要等半個鐘頭先有攞咁就貨員都講明要等半個鐘可以但係到我攞單嘅攞餐嘅時候呢返到屋企發現到 我鎖定嘅嘢唔齊全我點咗個上海麵肉 雪菜肉絲上海麵 茄炒蛋多士配咗杯熱檸檬茶但返到屋企只有麵包雞蛋茶冇咗會面打電話落去冇人聽只好再落去一次 話你個職員知點解會少咗會面佢只係講對唔住並冇解釋點解會少咗太令人失望啦真係你少咗唔緊要咁你都要畀個膠袋人係忙中有錯呀定係畀漏咗呢你畀漏咗你出單嘅時候你冇檢查清楚你係應該要負責任嘅咁即係一句對唔住就算數我覺得太差囉
2023-09-02
30 分鐘 (外賣自取)