yahoo團購再一次滲入我生活...哈哈,今次豪D買左2張$178的團購券同朋友食生日飲之用(嘩,中環蘇豪區仲有酒飲都係每人$200)即 買即訂位book左晚餐時間1930,地方比心目中偏遠,時間遲左少少,一坐下即見到西班牙火腿加芝士,待應好快地比左水我地再選擇食咩做主菜同酒只有3桌客,外國人大多數,待應都係外國人我地2個女仔叫左帶子,羊架,牛扒同甜品每款要一樣洋䓤湯同包:包味道好好,好有蒜茸味又有件,湯味道濃同上方有包同好多芝士,料好多同好好味,更加特顯洋䓤味濃酒:有白,紅,汽酒,最後我地2個都選汽酒,普通吾難入口西班牙火腿加芝士:只可說普通,芝士味吾夠前菜(帶子沙律):帶子厚身,大隻又夠鮮,但成碟覺得太油,食左帶子都吾想食其他配料主菜:配料全部好好食,吾油又夠味道,薯蓉好有口感吾似粉整出黎,羊架:但羊架份量3件,味道吾蘇,幾滑,但3口已經食完太細份了牛扒:叫了7成都差不多全熟,但好在吾硬,可想而知肉質吾差先有,份量都叫正常,汁都夠味甜品:奶凍夠滑同有雲利拿籽味道好特出,燉蛋蛋味重而焦糖夠厚身,所以可以口口都有焦糖味十分好總結:食左2小時,覺得這個團購都抵同好味,每人最後結數$200
只有3桌客,外國人大多數,待應都係外國人
我地2個女仔叫左帶子,羊架,牛扒同甜品每款要一樣
酒:有白,紅,汽酒,最後我地2個都選汽酒,普通吾難入口
西班牙火腿加芝士:只可說普通,芝士味吾夠
總結:食左2小時,覺得這個團購都抵同好味,每人最後結數$200/位,待應好好(記得我飲暖水,全程都比暖水飲)好窩心,過左一個好愉快的晚上

2014-12-11