2018-05-07 84 瀏覽
今次特登黎就係因為呢度做緊promotion,一份海膽魚籽丼只係賣$98啲食物上枱個刻我呆左,因為估唔到係咁大份咁足料,海膽同埋三文魚子都多到就嚟瀉,最緊要係又平又好味,海膽鮮甜,三文魚子有鹹香,啲魚油撈埋飯真係好開胃。其他食物都有驚喜,例如呢個松葉蟹鉗卷佐甲羅燒,蟹膏份量多,同松葉蟹卷一齊食簡直絕配蔥吞拿魚腩薄脆係我最鍾意嘅嘢食,上面鋪滿厚厚嘅吞拿魚腩蓉,咁嘅份量都係賣$58,又係抵到爛嘅食完以上嘅嘢食,都已經飽飽地,於是叫咗啲串燒填飽埋個肚。叫咗燒雞翼,燒五花腩,香蔥蒜牛肉,煙肉廣島蠔,同埋自家製嘅免治雞肉。免治雞肉同埋蠔都係佢哋介紹嘅,雞肉燒得仲係好juicy,蠔就好惹味。食咗咁多有啲渴,於是叫咗啲粒粒果汁飲,為完美嘅一晚作結

,又係抵到爛嘅

食咗咁多有啲渴,於是叫咗啲粒粒果汁飲,為完美嘅一晚作結