2018-12-11 5322 瀏覽
Weekend約咗同朋友慶祝生日,揀咗呢間情調都幾好嘅西餐廳。今晚由壽星決定食乜!一坐低冇耐就有麵包籃,入面有好幾款麵包,最好食係脆麵包條。我地點左一個set dinner 再加其他嘢。 set dinner 有餐湯同埋前菜。炸海鮮春卷幾好味,入面好多蟹肉侍應推介我哋食蒜蓉白酒煮蜆,真係冇介紹錯!蜆肉厚肉大隻,味道又鮮甜!跟住點左份fish and chip, 餐牌寫呢個係小食,不過其實好大份!d魚有小小燶,薯條就好正,熱辣辣,份量仲要好多呢個係烤德國豬手,$178超大份!外皮好香,入面嘅肉幾嫩滑,而且幾入味,食肉獸就一定鍾意食!旁邊酸菜都好正,好開胃的呢個係set dinner的牛柳,好厚身,口感好正,牛味濃郁!配菜都好有heart, 千祈唔好錯過!Set dinner 有餐飲同甜品,我哋仲另外點咗甜品!餐廳可以幫我地寫埋字,壽星仔見到都有啲surprise下次有慶祝活動可以再嚟呢度!

今晚由壽星決定食乜!

一坐低冇耐就有麵包籃,入面有好幾款麵包,最好食係脆麵包條。

炸海鮮春卷幾好味,入面好多蟹肉

Set dinner 有餐飲同甜品,我哋仲另外點咗甜品

餐廳可以幫我地寫埋字,壽星仔見到都有啲surprise

下次有慶祝活動可以再嚟呢度!
2018-12-09
慶祝紀念