2011-08-26
其實講真..我對'食'呢樣野真系吾系好講究,,若果某間野真系咁好,,我就一定會讚!但如果真系差到冇得再差,,我真系絕對吾會鬆手.入正題,,我覺得..間野又冇其他食家講到咁差,,但整體上都系吾得.!入到去同佢講我地留左位,,就即克有得坐.但係枱細,,我地2個人去食..又同格泥d人坐得好近,,我系一個好有準備既人,,我真系睇哂其他食家既食評,,分店果d我都睇埋!未入去前我都有哂心理準備.因為就算人地講到間野有幾差,,最後都要自己去試下架啦,,坐低. .知道其他食評話要拿拿林點野食,因為第1 round泥得快,,之後就會開始走單..咁第1 round我地就點左好多野食. .放到張枱到滿哂..結果第1 round泥就真係泥得幾快!但都走左幾張單咯!d野食我地比左好多次單d人,,但泥泥去去都就係比我地之前點過既野食我地.!好似泥泥去去都係食果d野咁.我地叫左好多野. .食樣都試d..但真系吾好食!. . .佢地真系邊樣d飯多..就比邊樣你先!邊樣最飽肚就比邊樣你!務求塞飽你咁.!咁吾通你仲要放入口?我地叫人泥收野. .果個人見淨左咁多未食就同我地講..'吾好意思...我地呢到吾可以浪費食物架.如
邊樣最飽肚就比邊樣你!務求塞飽你咁.!咁吾通你仲要放入口?
我地叫人泥收野. .果個人見淨左咁多未食就同我地講..'吾好意思...我地呢到吾可以浪費食物架.如果吾系我地要照價賠.
仲要比氣我地受. .我個fd咁岩去洗手間經過既時候仲聽到果個人係到講緊我地呢一枱!
d野食款睇落好似好多咁. . .但就樣樣點左都冇到.!
全部都係d大路貨. .講真呢個價我覺得真系完全吾值.
我知道食評對搵食既食家睇完就算當参考.
但如果你吾想同你一齊食既朋友/屋企人失望..
我覺得寧願落去食大牌檔都開心過佢.
Thz alot