(非會員)
2011-09-29 164 瀏覽
今年舊同學同我慶祝生日, 一行5人, 因為其中有人茹素關係, 所以決定食素菜,有人提議去"靚靚健康素食車仔麵"試下佢地晚市新出既打邊爐+韓式燒烤, 平時佢地既午市套餐就成日食, 但古唔到有素食打邊爐本來諗住都係打下d菜同菇, 點知.......... 出乎意料咁多野食, 仲要好好食tim, $百鬆d~~ 好抵, 美中不足既係無平時打邊爐用既辣椒豉油, 硬係爭dd, 仲有因為佢地人手唔係好夠, 大家有時要self-service, (如攞野飲), 不過反而有好feel既感覺~ 如果大家得閒想食素, 又唔想咁悶, 就真係可以去試一試**ps 呢個老板娘, 佢為左推廣食素同茹素既朋友有無味精既好食物, 好努力支持住間鋪ga~ 所以大家有興趣, 一定要去幫"襯"下

本來諗住都係打下d菜同菇, 點知..........

如果大家得閒想食素, 又唔想咁悶, 就真係可以去試一試

雜菜蕃茄湯底
正~ 好好味既炸雲吞