2025-08-06
因為之前經過呢條街,見到佢好似都有啲人氣排吓隊,今晚夜晚去食,唔使排隊就二話不說地試吓。其實坐低食嘅人唔係好多,不過就keep住好多外賣,諗住都深受呢一區嘅居民歡迎,就好放心咁叫做幾樣餸菜,不過真係好服😂原來啲人話唔好食係真㗎,可惜我冇睇OpenRice就直接Walk in咗。。首先係佢嚟嘅半打串燒,真係好嚡口。。都明白佢可能為咗快啲出餐,所以做定先,但真係好鞋口。。接受唔到。。唯一覺得正常嘅餸菜就係雞翼串燒,我覺得係正常。。跟住炒金邊粉,真係好奇怪嗰種酸味。。唔識形容,大家想挑戰吓可以去試吓。。仲有最得意嘅帶子,本身我哋問職員,燒帶子新唔新鮮,因為都要$32/隻,對方回覆係冰線,所以冇關係,其實聽到呢度我哋都有勇氣,繼續叫到真係好犀利,其實佢個汁係好食,但係$32要一隻唔係新鮮的燒帶子,真係好唔值,佢仲要寫住係大size,真係唔係嗰回事。。仲要佢張圖係有㗎米粉,出到嚟又唔係嗰件事。。Ok,呢間嘢你贏咗第一餐,可惜輸咗後面99餐,恭喜你俾埋隻👍🏻👍🏻👍🏻
串燒