2018-05-02 237 瀏覽
食甜品都可以係欣賞藝術作品✨🎨 講左好耐終於試到ATUM既IMPROVISATION:席前甜品($348/2位)~ 首先有一杯好refreshing既飲品。每次黎甜品都未必一樣㗎,因為有好多都係seasonal!款款都唔同質感,唔同味道,頗有心思~我最欣賞粒粒都好QQ彈牙沾滿花生粉既MOCHI🥜、酸酸甜甜既洛神花JELLY,同埋超似食緊芝士既蜂蜜芝士啫喱🧀🤩 仲有好多脆脆呀、朱古力奶凍等等配料配埋個分子雪糕:個人喜歡偏酸既RASPBERRY味~ 超正!!!如果嫌酸可以配個蜂蜜脆脆,味道會中和返。不過友人就好鍾意個竹炭朱古力雪糕🖤朱古力味濃郁,不過個人覺得有少少偏甜,建議配埋d較酸既配料食。最後唔少得一人一杯咖啡,我杯Rose Latte超有心思!!玫瑰樹超吸睛~ 飲落去淡淡的Rose味不會過假。

甜品都可以係欣賞藝術作品✨🎨

首先有一杯好refreshing既飲品。

不過友人就好鍾意個竹炭朱古力雪糕🖤