2018-01-21 1101 瀏覽
一直以為公司樓下大排檔食意粉間嘢叫“豆漿咖啡”,直至啱啱想寫食評先知佢原來叫“豆咖漿啡”!喺度做咗嘢成5年都攪唔清楚?!呢度一年四季星期一至五嘅餐牌都不變,有飯、意粉或者湯粉揀,平時我哋都有間中叫外賣上office食,貪佢平平地,加上呢度嘅意粉同其他茶仔快餐唔同,唔係煮定稔嗞嗞果d,佢係即order即加配料炒!所以落order後會有個號碼牌比你返去等,平均都係等5分鐘左右,熱辣辣嘅意粉就送到你面前。白汁煙三文魚意粉 煙三文魚份量加加埋埋都有兩片,意粉煙韌加埋三色椒、洋蔥、菇同白汁一齊炒,雖然唔係極級美食,但對於打工仔嚟講,30零蚊有熱辣辣嘅意粉,仲有埋飲品,真係唔錯!蕃茄濃湯螺絲粉配豬扒 蕃茄濃湯好夠蕃茄味,入面有新鮮甘筍粒、西芹粒同洋蔥粒,配上螺絲粉,夠晒營養!豬扒比較乾身,有d𡁻柴feel,不過還可以啦!

白汁煙三文魚意粉

蕃茄濃湯螺絲粉配豬扒