2018-09-01 681 瀏覽
蘋果有飲品半價優惠,又行過旺角,試下啦…原來呢度好出名食donuts,15蚊一個,係我揀款嘅時候仲見唔少人係等其他口味出爐,又有人一打打咁買,又見有店員送外賣。好多款,有常見嘅圈圈款,又有圓形麵包款,分別就係冇餡同有餡,都幾難揀,最後揀個Tiramisu味,外層嘅少許忌廉,個餡先係精髓,入面滿哂Tiramisu味嘅忌廉,完全明白點解咁多人幫襯,好夠味好滿足。一個好足料好夠味嘅donut始終都有啲滯,兩個人share會好啲,再加多一個鹹點中和下。呢度都有唔少三文治款揀,每款仲有三款麵包可以揀。我吔就揀咗Salmon + Brie Cheese + 法包喇,$68一個,實物比預期中細,好彩餡都唔算少,真係唔抵食。至於個半價優惠,就係所有飲品半價。望餐牌見有Iced Hazelnut Chocolate,原來要問店員先有熱嘅。三個size,有半價就當然揀個最大啦,兩個人share飲啱哂,好夠朱古力味,但就冇得好似大連鎖店咁轉skimmed milk,因為啲朱古力係預先mix好。不過,飲落去又唔會太濃味,只係邪惡咗啲啦!繼大型連鎖咖啡店呢度都係唔錯嘅聚腳好吔方,怪不得平日都唔少人幫襯,只係食物
蘋果有飲品半價優惠,又行過旺角,試下啦…

Tira Miss U Donut

Smoked Salmon & Brie Cheese Sandwich

Hazelnut Chocolate

繼大型連鎖咖啡店呢度都係唔錯嘅聚腳好吔方,怪不得平日都唔少人幫襯,只係食物款式就相對少啲喇。
2018-08-29
Tira Miss U Donut