2022-05-05 59 瀏覽
📍Nuttea @nuttea_hongkong 自購♪( ´θ`)ノ成日都聽到身邊嘅朋友介紹Nuttea🤣果日路過終於有機會試到!🍎蘋果脆脆楓糖堅果奶蓋茶 $40呢杯茶嘅原理就好似蘋果味嘅冷泡茶再加一層厚厚嘅奶蓋🤤奶蓋做得好出色 睇吓第三幅同第四幅圖!有啲一粒粒嘅堅果再加埋楓糖漿 就咁食好似食緊甜品咁♪( ´θ`)ノ但係又唔會太膩!不過蘋果冷泡茶就比較遜色~ 溝埋一齊飲有少少唔夾!如果想是奶蓋嘅朋友可以試吓其他飲品 個人覺得撈埋蘋果茶唔係太夾🥺🥺🥺🧯火龍果堅果奶 $42呢杯係朋友Order嘅~ 佢話杯野冇火龍果味🤣~ 但係奶蓋都一樣出色!(。・ω・。)📍Nuttea 🗺Shop 221, B1/F, City’super, Times Square

🍎蘋果脆脆楓糖堅果奶蓋茶 $40

🧯火龍果堅果奶 $42