本身住附近 屬於街坊 晚飯得閒落左去食,老實講餐牌咁既價錢而開係置樂應該絕對可以叫做高級餐廳,所以本人承認寄望可能有點過高。叫左幾款菜,其中鐵板厚切牛舌 上台時見到薄到紙咁,當然很失望,馬上找侍應了解,得到回應:係咁架。。。 味道是可以,但肉質很韌,夾埋侍應的態度,確實是完全不值這個價格。另外分別叫了,松葉蟹肉炒飯味道不錯 份量比想像中大碟 推薦的蟹皇甲羅燒 及 三色刺身飯(海膽 帆立貝 活赤貝)是女友指定要食的 事後問佢 佢表示不錯另外 openrice上見到餐廳有 清酒煮蜆 牛舌串燒 等,現實是在menu上,是沒有的。環境 有不錯裝修,但有好多蚊烏蠅飛來飛去,嚴重影響心情。剛好去的時間客人不多,夠安靜。總結:唔會再去,唔會推介朋友,如果有朋友話想試我會叫佢唔好,希望以上食評幫到大家。

另外分別叫了,
松葉蟹肉炒飯
味道不錯 份量比想像中大碟 推薦的

蟹皇甲羅燒 及 三色刺身飯(海膽 帆立貝 活赤貝)
是女友指定要食的 事後問佢 佢表示不錯

環境 有不錯裝修,但有好多蚊烏蠅飛來飛去,嚴重影響心情。
剛好去的時間客人不多,夠安靜。

總結:
2022-06-08