位於油麻地窩打老道的「大吃大喝 Guzzle 」係一間主打厚切三文治及港式小食的外賣店。當中以芫荽餐肉滑蛋三文治最極具人氣,仲有微糖版樽裝自家製港式飲品,總有一款啱心水招牌手撕雞飯餐廳招牌必食之選✨手撕雞肉已去骨及去皮,啖啖肉,好滑溜,鮮雞味濃!可選配秘製麻辣醬或日式芝麻醬椒鹽炸燒賣一客有6粒,炸到脆卜卜嘅燒賣,外脆內軟,表面灑了適量椒鹽,鹹香滋味香蔥芝士鹹牛肉滑蛋三文治即叫即製厚切三文治,加$2可轉健康麥包,厚身又鬆軟~雞蛋加咗蔥花及鹹牛肉一齊炒,軟綿綿,濃郁味美。配上半溶芝士,味道豐富,勁好食,必試之選勁芫荽餐肉滑蛋三文治此乃餐廳人氣推介,同時啱哂鍾意食芫荽嘅我!厚切SPAM餐肉,鹹香滋味。芫荽炒滑蛋好足料,嫩滑有蛋香,同時充滿芫荽碎,正呀祛濕薏米水餐廳自家製薏米水,微甜更健康,清熱去濕

招牌手撕雞飯

椒鹽炸燒賣

香蔥芝士鹹牛肉滑蛋三文治

勁芫荽餐肉滑蛋三文治

祛濕薏米水

餐廳自家製薏米水,微甜更健康,清熱去濕
外賣自取