2022-04-24
📍大吃大喝📍💡油麻地☺️一訪油麻地平靚正☺️❤️超足料超人氣 厚厚切三文治🥪❤️未行到已經見到好多人等緊,流緊口水啦,私心想黎試下佢個芋泥肉鬆三文治,可惜黎到已經賣哂🤧下次一定要黎試下佢同沙嗲牛🐥招牌勁芫茜炒蛋餐肉三文治($32)超推比芫茜控!!芫茜餐肉夠哂厚,每一啖食落soksok勁有口感,感覺好清新,芫茜量都比我想像既多。勁多茜同蛋一齊煮,真心正,仲有餐肉勁厚切又煎得好香,大滿足🥰🐥香蔥芝士鹹牛肉滑蛋治($32)大大份既三文治🥪超足料,蛋治既滑蛋超多,好似支哂出黎咁又嫩滑,一咬落去啖啖既牛油同芝士同埋鹹牛肉香,非常邪惡☺️下次試下烘底先🐥炸紫薯餅($10)🐥樽仔奶茶(跟餐+7)奶茶飲落香,濃郁唔澀,同茶餐廳既港式奶茶好似,真正香滑醇#油麻地美食 #美食 #美食日記 #食好西 #油麻地 #大吃大喝 #油麻地三文治#香港美食指南 #香港美食 #香港美食 #香港 #hkfoodie #hkfood #hkfoodie #homekong#hkrestaurant #hkiger #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkig #hkfoodshare #globaleats
💡油麻地
☺️一訪油麻地平靚正☺️
❤️超足料超人氣 厚厚切三文治🥪❤️
🐥招牌勁芫茜炒蛋餐肉三文治($32)
🐥香蔥芝士鹹牛肉滑蛋治($32)
🐥炸紫薯餅($10)
🐥樽仔奶茶(跟餐+7)
奶茶飲落香,濃郁唔澀,同茶餐廳既港式奶茶好似,真正香滑醇
#香港美食指南 #香港美食 #香港美食 #香港 #hkfoodie #hkfood #hkfoodie #homekong#hkrestaurant #hkiger #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkig #hkfoodshare #globaleats #foodiesinternationalchat #globaleats