2025-04-18
🔥大大隻關鍵‼️健身人士必備即食慢煮雞胸肉🍗大家都知道我成日會做gym🏋️♀️,我做完gym之後一定會食一舊即食雞胸肉🍗最近我搵到呢一間CP值好高!專賣雞胸肉嘅舖頭「Foodpacker」‼️雞胸肉無加防腐劑、醃肉粉
、無使用無激素、無抗生素,用咗慢煮技術,保留咗雞肉鮮嫩既質地,仲有好多汁水,加上滿滿嘅蛋白質,營養得來又好健康😎✨口味
▫️蒜蓉味
▫️薑蓉味
▫️香草蕃茄蓉味
▫️花雕醉雞味▫️泰式椰子雞▫️煙燻洋蔥味▫️黑椒味▫️阿根廷青醬▫️紐奧良▫️人參杞子味▫️小辣椒 Tabasco ▫️印度燒雞味▫️冬陰公味▫️香辣四川▫️雞胸免治渶堡扒▫️茄茸雞胸漢堡扒▫️即食慢煮安格斯封門牛柳
🔥推薦必試冬陰公味!香草蕃茄蓉味!泰式椰子雞!味道都好突出!🤩食法1️⃣ 浸熱水:未解凍狀態下,連包裝放入熱水浸20-30分鐘,讓雞肉完全吸收湯汁!2️⃣ 解凍直接食用:隨時都可以享受美味!3️⃣ 微波爐:輕鬆加熱,讓你快速享用美食!⚠️ 唔好過分加熱,會影響雞肉質感!
雞胸肉無加防腐劑、醃肉粉 、無使用無激素、無抗生素,用咗慢煮技術,保留咗雞肉鮮嫩既質地,仲有好多汁水,加上滿滿嘅蛋白質,營養得來又好健康😎
✨口味
▫️雞胸免治渶堡扒
▫️茄茸雞胸漢堡扒
▫️即食慢煮安格斯封門牛柳
🤩食法
2️⃣ 解凍直接食用:隨時都可以享受美味!
3️⃣ 微波爐:輕鬆加熱,讓你快速享用美食!
⚠️ 唔好過分加熱,會影響雞肉質感!