成日諗去邊食蠔先又抵食又新鮮?位於旺角嘅GOGO Rock 有多款生蠔供應,而且定期有唔同優惠,啱哂一班蠔魔🤪 佢哋每晚都有唔同產地嘅生蠔做推廣,食客可以生蠔區自己親自揀蠔,同時亦有店員詳細幫你介紹返,就返你嘅口感、風味喜好而推介返唔同品種嘅生蠔畀你❤️‍🔥 今次我就試咗多款唔同品種嘅蠔,當中澳洲BOONWE BAY嘅蠔係XXL SIZE,非常大隻🫶🏻 著重口感嘅你亦可以試吓Carlingford Ireland,肉質豐厚,啖啖肉!餐廳亦有提供多款特飲,除左酒之外,亦有多款cocktail供應,部份仲好打卡able,可以滿足唔同口味嘅朋友🍹💰生蠔 $52/1up 💰芝士黑松露啤酒薯條 $78💰Teenage $68💰Cinderella $68 📍GOGO Rock地址︰旺角砵蘭街180號地下A號舖

💰生蠔 $52/1up
💰芝士黑松露啤酒薯條 $78