2022-04-30 62 瀏覽
媽咪係拿破侖蛋糕fans,黎緊係佢既生日🎂加上母親節,我就專誠去@neko.puff.hk 訂個伯爵茶無花果拿破崙孝敬佢老人家🥰@neko.puff.hk 拿破侖蛋糕一小時即叫即焗,堅持每日限量供應,棄用隔夜酥皮之製作方法,保證客人可以食到最新鮮既出品💯佢地剛剛係瑞士著名的甜品比賽中擊敗來自338個不同國家的蛋糕店,勇奪冠軍,實在係實至名歸👏🏻🤩伯爵茶無花果拿破崙~ 賣相已經好吸引😍忍唔住即時同佢打下卡📷唔好睇佢細細個,份量十足架,夠晒6-8個人享用🤤打開盒已經聞到好香的牛油味,酥皮總共有三層,三層酥皮都好鬆脆,呢個拿破崙非常易切,切開好有層次感。拿破崙入口咸咸地,每一層都有伯爵茶香味加無花果嘅cream,cream唔會太甜 · 清甜得來輕盈順滑又唔會過膩,每一啖都充滿幸福感♥️

🤩伯爵茶無花果拿破崙
外賣自取